Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Les programma » Intuitieve Ontwikkeling voor tieners en jong volwassenen

Intuïtieve Ontwikkeling voor tieners en jong volwassenen

 

 

Meer dan ooit zijn het juist tieners en pubers die de druk ervaren van de moderne wereld en de maatschappelijke ontwikkelingen. De omstandigheden van bijvoorbeeld corona komen bovenop een toch al spannende periode in hun leven waarin veel verandert. Het ontwikkelen van kind naar volwassene is al ingewikkeld genoeg, met lichamelijke veranderingen, en onzekerheid over uiterlijk en seksualiteit.

Dat er te weinig aandacht is voor het omgaan met stress, groepsdruk en eenzaamheid is helaas “normaal”, en dat geldt niet alleen voor pubers. Onze hele maatschappij is sneller geworden, harder en meer prestatiegericht. Er zijn steeds meer prikkels: internet, smartphone en een schier oneindig aanbod van informatie. Omgaan met emoties en gevoelens staat niet overal op de voorgrond.

 

Mens & Intuïtie biedt een cyclus aan waarin handvatten worden aangereikt waarmee pubers leren omgaan met hun spannende en ingewikkelde omstandigheden. Voortkomende uit onze jarenlange praktische ervaring met intuïtie en gevoelens, is deze cyclus gericht op het omgaan met eigen gevoelens en emoties, weerbaarheid en meer ontspanning. Met behulp van bewezen methoden en oefeningen werken we al jaren succesvol in de aanpak van adhd, overgevoeligheid/hoogsensitiviteit, burnout, overprikkeldheid, slapeloosheid en andere klachten die samenhangen met gevoel en emoties.

 

De cyclus omvat 12 wekelijkse lessen van 2,5 uur. Er is een groep voor de leeftijd van 12 t/m 16 jaar (maandagmiddag), en een voor de leeftijd van 17 t/m 23 jaar woensdagavond). Klik hier voor het betreffende inschrijfformulier.

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign