Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Workshops en Inloop

Inka Shamanic Medicine, door Kuichy

Datum: 24 juni 2017

In the Inka Shamanic Medicine Workshop, Kuichy shall provide the participants with the fundamental wisdom, knowledge, and information of the Inka Priests and Medicine men; and the attunements sufficient to realize the truth and power of the Inka Way. Kuichy augments the traditional Inka wisdom with his research into both the ancient ways of the Inkas and modern metaphysical developments. click here for further information Je kunt ook contact opnemen met Ingrid van der Leeuw, email ingridvanderleeuw AT hotmail DOT com, of bellen met 06-12495335

Tijd: 9.00 - 19.00 uur
Prijs: € 110
Locatie: Mens & Intuitie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Open Dag Amersfoort

Datum: 01 juli 2017

Heb je wel eens getwijfeld aan je intuïtie? Overweeg je om een opleiding te volgen om je intuïtie beter te leren kennen? Bezoek onze open dag om te ervaren of Mens & Intuïtie de juiste plek voor je is! Tijdens de open dag is er een doorlopend programma, met een algemene introductie en uitleg, een groepsmeditatie en healings & readings door gevorderde cursisten. Uiteraard zijn onze docenten aanwezig en kun je uitgebreid met ze kennismaken. Lees meer.....

Tijd: 13.00 - 16.30 uur
Prijs: gratis toegang
Locatie: Mens & Intuitie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Channelingavond: Yeshua & Maria Magdalena door Mercedes Kirkel (USA)

Datum: 07 juli 2017

Op deze avond biedt Mercedes Kirkel een live channeling aan van Yeshua en Maria Magdalena. Ook ontvangen de deelnemers individuele zegeningen via Yeshua & Maria Magdalena’s energie transmissie. Er is gelegenheid voor de aanwezigen om vragen te stellen en via Mercedes Kirkel de antwoorden te horen van Yeshua en Maria Magdalena.

 

De kennis, die Mercedes telepathisch ontvangt ondersteunen persoonlijke groei, inzicht en diepe spirituele transformatie. Mercedes laat ons de weg van het Goddelijk vrouwelijke en het Goddelijk Mannelijke zien, een weg die de meesten van ons volledig zijn vergeten. Het is een weg van omarmen, een weg van transformatie en een weg van diepe liefde, waar Mercedes een perfect voorbeeld van is.

Aanmelden: 31(0)626797411 of stuur een email naar mariamagencyeurope@gmail.com

Meer info: www.mariamagency.com

 

Tijd: 20:00 - 22:00 uur (inloop om 19.30 uur)
Prijs: €25,00 (40 euro voor twee personen!)
Locatie: Mens & Intuitie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Plaatjes blazen..... door Antoine Teeuwsen

Datum: 07 juli 2017

Plaatjes, plaatjes, plaatjes..... 

Alhoewel in onze lessen het "plaatjes blazen" centraal staat en overal in terugkeert, merken we dat het voor sommige cursisten lastig kan blijven. Er zijn zelfs cursisten die aangeven geen plaatjes te hebben!! Laat het duidelijk zijn: iedereen heeft ze..... Wat is dat nu precies, plaatjes blazen? Hoe herken je je plaatjes? Hoe doe je dat, en wat levert het je op?  Klik hier voor meer informatie.

Tijdens deze dag maken we een intensieve reis langs alle ins en outs, en onderzoeken we samen hoe we handen en voeten kunnen geven aan het plaatjes blazen.  

Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Prijs: € 80,-
Plaats: Mens & Intuïtie, Amersfoort
Aanmelden via het contactformulier

The Magdalene Heart Path; Weekend Workshop geleid door Mercedes Kirkel

Datum: 08 juli 2017

Begin juli komt Mercedes Kirkel naar Nederland om The Magdalene Heart Path workshop te geven. Dit is een bijzonder en uniek spiritueel pad waarin je leert om vrij te worden van oordelen en het veroordelen van jezelf en anderen, hoe te verbinden met je ware gevoelens en hoe deze gevoelens je kunnen leiden naar je hart en naar je eigen goddelijkheid.

In deze tweedaagse workshop leer je de beoefening, die door Maria Magdalena aan Mercedes Kirkel is gegeven, voor het transformeren naar het harts-bewustzijn. Inclusief het transformeren van beschuldigen en oordelen; het openen naar je eigen goddelijkheid; het worden van een mede-schepper; en het aangaan van relaties, gebaseerd op het harts-bewustzijn.

Iedereen die zich registreert voor het workshop weekend is welkom om (kosteloos) ook op vrijdag avond 7 juli aanwezig te zijn voor de channeling sessie van Yeshua & Maria Magdalena.

Lunch kan zelf meegebracht worden of voor een kleine bijdrage is er een gezonde, voornamelijk biologische lunch (7,50). Koffie, thee en een snack zijn inbegrepen. De workshop eindigt beide dagen om 18:00! Daarna kun je overnachten bij een B&B in de buurt of thuis.

Aanmelden: 31(0)626797411 of stuur een email naar mariamagencyeurope@gmail.com

Meer info: www.mariamagency.com

 

Vervolgdata: 9 juli
Tijd: zaterdag & zondag 10:00 - 18:00 uur (inloop om 9.30 uur)
Prijs: Prijs: € 335,-
Locatie: Mens & Intuïtie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Healing Intensive, door Antoine Teeuwsen

Datum: 10 juli 2017

Wellicht is het al wat langer geleden dat je het healingjaar hebt gevolgd, en is je kennis wat weggezakt? Of vind je het leuk om een dag intensief met elkaar te mediteren en healen? Als je je vaardigheden wilt opfrissen dan is deze dag een mooie gelegenheid om de verschillende aspecten nog eens grondig te leren kennen via de geleide meditaties en samen met elkaar te oefenen.

Deze dag is bedoeld voor afgestudeerde Healers van M&I. 

Prijs: € 80,-
Plaats: Mens & Intuïtie, Amersfoort
Aanmelden via het contactformulier

Reading Intensive, door Antoine Teeuwsen

Datum: 12 juli 2017

Wellicht is het al wat langer geleden dat je het Readingjaar hebt gevolgd, en is je kennis wat weggezakt? Of vind je het leuk om een dag intensief te mediteren en te readen?Als je je vaardigheden wilt opfrissen dan is deze dag een mooie gelegenheid om de verschillende aspecten nog eens grondig te leren kennen via de geleide meditaties en samen met elkaar te oefenen.

Voor afgestudeerde Readers van M&I. 

Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Prijs: € 80,-
Plaats: Mens & Intuïtie, Amersfoort
Aanmelden via het contactformulier

Lightworker Intensive, door Antoine Teeuwsen

Datum: 14 juli 2017

Is het al wat langer geleden dat je het Lightworker jaar hebt gevolgd, en is je kennis wat weggezakt? Of vind je het leuk om een dag intensief te mediteren en leaden?Als je je vaardigheden wilt opfrissen dan is deze dag een mooie gelegenheid om de verschillende aspecten nog eens grondig te leren kennen via de geleide meditaties en samen met elkaar te oefenen.

Voor afgestudeerde Lightworkers. 

Prijs: € 80,-
Plaats: Mens & Intuïtie, Amersfoort
Aanmelden via het contactformulier

Oproep: heb jij interesse in intervisie?

Datum: 12 september 2017

Bij intervisie leer je met elkaar en van elkaar op een gelijkwaardige wijze. Heb jij interesse om in een vertrouwde omgeving, met een vast groepje mensen, vragen te bespreken die opgeroepen worden door je werk en het leven van alledag?

Ons voorstel is om met de tienpunten-meditatie te starten, dan de vragen te behandelen, daarna zo nodig een healing, reading of leading te geven en af te sluiten met de tien afrondingspunten. 

Wij zijn twee afgestudeerde Lightworkers die sinds mei 2013 met een intervisiegroep zo'n 6 keer per jaar bijeen zijn gekomen. Daarom de vraag: ben je een (afgestudeerde) Lightworker, doe je ook met ons mee? 

Graag van tevoren aanmelden. Heb je interesse of een vraag, bel of mail: 

Anne-Marie Popping:  0578 - 628445 / am.Popping@outlook.com

Mariola Bakker: info@leading.nu

Vervolgdata: 31 oktober
Tijd: 10.30 - 13.00 uur (koffie en thee vanaf 10.15 uur)
Prijs: € 7,50
Locatie: Mens & Intuïtie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Powered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign