Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Workshops en Inloop

Reünie oudcursisten Mens & Intuïtie (2e datum vanwege succes 1e datum)

Datum: 09 november 2019

Met een gevarieerd programma van meditaties, diverse workshops, bodycoaching, healings, readings en leadings. Lunch, koffie & thee en alle programma onderdelen inbegrepen bij de prijs. Opgeven kan alleen via het contactformulier; opgeven is alleen mogelijk als je de eerste datum niet bent geweest.

Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Prijs: 15
Locatie: Mens & Intuïtie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort
Aanmelden via het contactformulier

Oproep: heb jij interesse in intervisie?

Datum: 12 november 2019

Heb jij interesse in intervisie?

Bij intervisie leer je met elkaar en van elkaar op een gelijkwaardige wijze. Heb jij interesse om in een vertrouwde omgeving, met een vast groepje mensen, vragen te delen die opgeroepen worden door je werk en het leven van alledag?

We beginnen met de tienpunten-meditatie gevolgd door deelrondje waarin we stil staan bij wat er mag gebeuren, zo nodig een healing, reading of leading en sluiten af met de tien afrondingspunten. 

Mijn naam is Mariola Bakker-Brinkman, sinds mei 2013 ben ik als afgestudeerde Lightworker met een intervisiegroep zo'n 6 keer per jaar bijeen gekomen. 

Per november start er een nieuwe groep intervisie bijeenkomsten met gelijkgestemden.  Ben je een (afgestudeerde) Lightworker, doe je ook met ons mee? Graag van tevoren aanmelden via info AT leading DOT nu

 

Vervolgdata: 17 december
Tijd: 10.30 - 13.00 uur (koffie en thee vanaf 10.15 uur)
Prijs: € 10
Locatie: Mens & Intuïtie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Plaatjes blazen..... door Antoine Teeuwsen

Datum: 21 november 2019

Plaatjes, plaatjes, plaatjes..... 

Alhoewel in onze lessen het "plaatjes blazen" centraal staat en overal in terugkeert, merken we dat het voor sommige cursisten lastig kan blijven. Er zijn zelfs cursisten die aangeven geen plaatjes te hebben!! Laat het duidelijk zijn: iedereen heeft ze..... Wat is dat nu precies, plaatjes blazen? Hoe herken je je plaatjes? Hoe doe je dat in meditaties en je dagelijkse leven, en wat levert het je op?  Klik hier voor meer informatie.

Tijdens deze dag maken we een intensieve reis langs alle ins en outs, en onderzoeken we samen hoe we handen en voeten kunnen geven aan het plaatjes blazen.  Ook voor oud-cursisten!

Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Prijs: € 80,-
Plaats: Mens & Intuïtie, Amersfoort
Aanmelden via het contactformulier
Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign