Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Open dagen: open je hart, leer luisteren naar je Intuïtie!

 

 

Open Dag of Proefles

Mens & Intuïtie biedt inspiratie en ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. In de opleiding van Mens & Intuïtie leer je je meer bewust te zijn van je innerlijke ingevingen - je intuïtie - en meer hierop te vertrouwen. Daardoor ben je beter in staat om vanuit persoonlijke kracht in het ‘hier en nu’  te leven en van daaruit vol vertrouwen te kiezen voor jouw levensweg in verbinding met de wereld om je heen. Vanuit je eigen kracht ben je ook beter in staat om anderen te begeleiden op hun levensweg. Onze opleiding wordt dan ook door mensen met verschillende maatschappelijke, culturele en professionele achtergronden bezocht.

Tijdens de open dag is er een doorlopend programma, met een algemene introductie en uitleg, een groepsmeditatie en healings & readings door gevorderde cursisten. Uiteraard zijn onze docenten aanwezig en kun je uitgebreid met ze kennismaken. In de algemene introductie hoor je meer over de achtergronden, doelstelling en werkmethoden van onze opleiding. Met de groepsmeditatie maak je kennis met onze lesmethode, en kun je ervaren hoe sterk een geleide meditatie werkt. Om het geheel af te ronden heb je de mogelijkheid een korte sessie te volgen bij een van onze gevorderde cursisten.

De proefles kent een korter programma: korte introductie van onze opleiding en een aantal meditaties om onze methode te leren kennen. 

In onze agenda zie je de actuele data voor open dagen en proeflessen. 

 

Mensen die vanuit een andere opleiding willen instromen kunnen een intakegesprek aanvragen.

 

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign