Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Les programma » Integratielessen 1 en 2 voor de Lightworker

 

 

12 Integratielessen voor afgestudeerde Lightworkers: de fysieke aspecten

Integratielessen 1

Je kijk op de wereld beïnvloedt  voor een belangrijk deel hoe je je voelt. Voor de een is een glas half vol, voor de ander is het glas half leeg.  Je manier van waarnemen en voelen is vooral een biologisch gegeven want sommige hersenen produceren meer endorfine dan andere. Maar dat betekent niet dat je het daarmee maar moet doen. We kunnen de hersenen herprogrammeren en dat doen we natuurlijk al bij M&I. Denk maar aan plaatjes blazen, gronden, zon inbrengen etc. Bij de integratielessen gaan we uitgebreider en intensiever hiermee aan de slag. De integratielessen zijn met name gericht op de fysieke aspecten die je ondersteunen in je transformatieproces:

 1. Herstructurering van het zenuwstelsel, o.a. het werken met de amygdala, het werken met onze hersenstructuren, het healen en leaden van ons zenuwstelsel. 
 2. Kundalini energie stromen en leaden. De plaatjes die we in onze chakra's hebben beperken de energiestroom van Kundalini. Als je geen plaatjes meer in je chakra's hebt, dan stroomt Kundalini spontaan. Dan kun je lang wachten zou je denken, maar gelukkig hoeven we het niet al die tijd zonder Kundalini te doen. Zoals een klein lampje in de duisternis al licht kan verspreiden, zo is een klein beetje Kundalini al een belevenis voor het lichaam.
 3. Aandacht voor geluidshealing en DNA mutaties. Het DNA wordt vanuit de biologie vaak het bouwplan van ons leven genoemd, maar vanuit een spiritueel perspectief kunnen we het anders formuleren: ons DNA is de verzameling bouwstenen waar wij ons bouwplan mee mogen maken. Om dit te begrijpen gaan we even diep in de DNA structuur duiken.

We hopen met deze lessen een hoop inspiratie aan te bieden aan de Lightworkers en dat het een aantal nieuwe mogelijkheden geeft om met jezelf en de ander aan het werk te gaan. De integratielessen omvatten 12 lessen van 2,5 uur, totaal 30 uur.

 

Integratielessen 2

Als je de Integratielessen 1 hebt doorlopen kun je doorstromen naar het vervolg in Integratielessen 2. Deze lessen zijn geschreven op verzoek van Lightworkers die behoefte hadden aan een vervolg.

Voor sommige cursisten is het lastig om onze handvatten en vaardigheden goed te blijven toepassen, en het komt ook voor dat sommige kernbegrippen niet goed worden begrepen.

De Integratielessen 2 zijn zodanig opgebouwd dat systematisch er een opfris plaatsvindt, en bovendien verbonden worden aan uiteenlopende tradities en technieken die een grote verwantschap hebben aan de methodiek van M&I. De term “Integratie” is hier zeker van toepassing, want deze lessen vormen een intensief traject waarbij alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Bovendien vormen ze een intensief frame waarmee jij je persoonlijke thema’s kunt transformeren.

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • een opfrissing van de basale kernbegrippen zoals neutraliteit, Hallo zeggen, het verschil tussen oordelen en veroordelen, vergeving, transformatie van plaatjes;
 • ademhalingstechnieken: Pranayama, de volledige ademhaling;
 • verdieping van trance technieken;
 • yoga asana’s;
 • geluid en resonantie (Bija Mantras);
 • werken met je Amygdala;
 • inspiratie vanuit de Helende Reis van Brandon Bays en Voice Dialogue
 • Hoʻoponopono
 • Onze evolutionaire blauwdruk: kun je daaraan ontsnappen?

De Integratielessen 2 omvatten 12 lessen van 2,5 uur, totaal 30 uur.

klik voor startdata en het inschrijfformulier.

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign