Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Antoine Teeuwsen

 

Achtergrond


In 2007 heb ik de opleiding voltooid en ben gestart als docent bij Mens & Intuïtie. Eerder in 1989 ben ik afgestudeerd -aan wat toen nog de Katholieke Universiteit Nijmegen heette- als communicatiewetenschapper, met als specialisatie cultuuronderzoek en filmanalyse. Misschien niet een voor de hand liggende combinatie, maar in essentie gaat het voor mij over hetzelfde: waarnemen & inspiratie.

 

Huidige werkzaamheden


Naast mijn werkzaamheden als directeur en docent bij M&I werk ik met name als coach. De werkvormen healing, reading en leading vormen een belangrijke ondersteuning om resultaatgericht te transformeren in je werk en je dagelijks leven. In een coachingstraject gebruik ik naast deze basis uiteenlopende werkvormen om mensen in contact te brengen met hun diepe innerlijke drijfveren en hun blokkades. En vooral: handvatten geven om zelf te groeien en het roer te nemen.

 

Werkervaring


Als docent, coach of communicatie-adviseur heb ik gewerkt voor ondermeer Arcadis, Stichting Kunst & Cultuur Gelderland, Het LOKV, diverse centra voor kunstzinnige vorming; Ministerie van LNV en VROM; Rijkswaterstaat; de gemeenten Zevenaar, Zwolle, Cuijk en Groesbeek.

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign