Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Nieuwsbrief

← Overzicht Nieuwsbrieven | ← Overzicht Nieuwsbrief artikelen

Meditatie op maat voor bedrijven en instellingen

Datum: 21 januari 2015

Meditatie voor bedrijven en instellingen: op maat!

Het wordt gelukkig steeds gewoner: bedrijven en instellingen bieden werknemers de mogelijkheid om regelmatig te mediteren of om op een andere manier tijd te besteden aan hun geestelijk welzijn. Hoe dit echter aan te pakken? Is het voldoende om een ruimte daarvoor in te richten, of wordt er ook professionele begeleiding aangeboden? En is er wel een (meetbaar) effect te verwachten?

Om met dat laatste te beginnen: er zijn steeds meer onderzoeksresultaten beschikbaar waarbij significante effecten aangetoond worden. Je kunt daarbij denken aan verbeterde creativiteit, minder ziekteverzuim en tevreden werknemers.

Meditatie wordt op ons instituut al 30 jaar ingezet voor persoonlijke transformatie en professionele ontwikkeling.  Ons reguliere programma heeft een uitgebreid scala aan meditatietechnieken en oefeningen die uiteindelijk erop gericht is om Healer, Reader en Lightworker te worden. Voor bedrijven en instellingen maken we een programma op maat, en richten ons op de specifieke behoefte. Lees meer...

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign