Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Nieuwsbrief

← Overzicht Nieuwsbrieven | ← Overzicht Nieuwsbrief artikelen

Marianca van Hoof

Datum: 21 januari 2015

Even voorstellen: Marianca van Hoof

Creatieve therapie en een lerarenopleiding tekenen zijn het begin geweest van mijn leven wat altijd in het teken van de mens en zijn creativiteit heeft gestaan. Ook bij Mens en Intuïtie waar ik een aantal jaren geleden de opleiding heb afgerond en in mijn werk als docent.

Naast mijn werk als docent bij Mens en Intuïtie ben ik werkzaam in een praktijk aan huis. Als energetisch therapeut, coach, creatief therapeut en met het geven van creatieve cursussen. Daarnaast ben ik altijd bezig met het creëren van dingen die in mijn hoofd ontstaan.
Dit kan een viltcreatie zijn, een leren tas, lampen, kleding, sieraden, schilderijen. Het omzetten van gevoelens en gedachten in iets praktisch geeft mij ontzettend veel plezier en balans.

Ook in het lesgeven vind ik dat terug. Samen met mensen kijken naar dat wat hen beweegt en waar ze het meest blij van worden.
Want daar gaat het volgens mij uiteindelijk om. Dat we in alles wat we doen en meemaken leren waar we blij van worden en dit vorm kunnen geven.

Ik werk al een aantal jaren als therapeut in mijn eigen praktijk, en geef ik ondersteuning als coach. En daar waar vraag is geef ik cursussen op het creatieve vlak.

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign