Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Nieuwsbrief

← Overzicht Nieuwsbrieven | ← Overzicht Nieuwsbrief artikelen

Bob Peerlings

Datum: 21 januari 2015

Voorstellen: Bob Peerlings

Hoi, ik ben Bob. Ik ben sinds maart 2013 docent bij Mens&Intuïtie. Dit schrijvende realiseer ik me dat ik zo’n 8 ½ jaar geleden bij M&I binnenstapte. Vlak daarvoor had ik een groot omslagpunt in mijn leven wat ervoor zorgde dat ik veel in mijzelf gewaar werd. Na een gesprek met een oudere vriendin kreeg ik het boek” Intuitive Ontwikkeling”van Linda Keen en begon het te lezen. Herkenning en erkenning. Deze twee woorden zijn voor mij van toepassing m.b.t. het boek. Ik ging naar de opendag en had het gevoel dat Mens & Intuïtie mij wel iets te bieden had. Eerlijk gezegd wist ik niet helemaal wat ik zocht. Ik merkte in mijn dagelijks leven dat ik veel voelde van “buiten” mijzelf en dat ik daar geen controle over had. Ik wilde meer inzicht in mijzelf en meer controle over mijn gevoel.

Inzicht is gegroeid. Controle over mijn gevoel niet. Wat ik wel geleerd heb is invloed te hebben op mijn energie. En wat betreft mijn gevoel; ik ben gegroeid naar “geraakt mogen worden” en heb vertrouwen gekregen dat ik daarmee om kan gaan.

Als ik als trainingsacteur werk en praktijksimulaties doe werk ik soms op dezelfde locatie, vaak nieuwe, maar steeds met andere mensen. De “10 punten” die we aan het einde van het eerste jaar leren zijn erg behulpzaam. In de auto kan ik de punten doen die fijn zijn of nodig zijn, en op de locatie zelf komt het vijfde punt goed van pas. De ruimte in beheer nemen.

Ik ben blij dat ik elke keer weer een stap heb gezet bij M&I en uiteindelijk t/m het Lightworker jaar en zelfs  Medische Basis Kennis heb gedaan…(en gehaald haha). Tegen het einde van de opleiding wist ik nog niet goed of ik er “professioneel” iets mee wilde doen. Het voelde niet kloppend om een eigen praktijk te beginnen maar ik vond het wel heerlijk om me met dit alles te blijven verbinden. Docentschap bij Mens & Intuïtie….ik heb het nooit als doel gehad en het ook niet voor mogelijk gehouden. Totdat ik klaar was. Ik ging het gesprek aan met Antoine maar op dat moment was er nog geen behoefte aan een nieuwe collega. Ik ging assisteren bij Intuïtieve Ontwikkeling I en II en zag wel hoe het verder zou lopen.

Mijn vriendin woonde in Eindhoven en we besloten te gaan samenwonen. Ik trok bij haar in en woonde opeens in Eindhoven. Daar was een verschuiving in het docententeam en zie daar…er was plek voor me! Prachtig hoe het allemaal op z’n plaats is gevallen.

Ik vind het geweldig en een voorrecht om als docent te mogen werken. In het begin was het spannend, en soms nog wel een beetje, omdat er zoveel gebeurt (bij de mensen), maar het is ook erg mooi. Met de stof te kunnen blijven verbinden, de diepgang die het docentschap met zich meebrengt en het mogen overdragen en laten ervaren aan andere vind ik fantastisch. Dank!

Harte-groet, Bob Peerlings

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign