Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Nieuwsbrief

← Overzicht Nieuwsbrieven | ← Overzicht Nieuwsbrief artikelen

Yoga bij Mens en Intuïtie

Datum: 21 januari 2015

Namasté,

2015 is volgens de Chinezen het Jaar van de Geit, wat staat voor verantwoordelijkheidsbesef, mededogen en creativiteit. Dit is het jaar voor bezinning, nadenken en koers bepalen. 

Mens & Intuïtie is in Amersfoort dé ideale plek daarvoor. Tijdens de open dag op zaterdag 7 maart kun je dat zelf (weer) ervaren. En ook de opleiding zelf, de gastenlessen en de verschillende workshops, trainingen en lessen die binnen Mens & Intuïtie worden aangeboden bieden ruimte voor bezinning.

Maandag 2 februari start alweer de vierde 10-weekse cyclus yogalessen vanuit de traditie van de Transformational Hatha Yoga. De lessen starten om 13.30 uur en eindigen om 14.45 uur. Deze lessen staan open voor beginners en gevorderden. Door de meditatieve vorm en de integratie van fysieke houdingen met ademhalingstechnieken en klank bieden deze lessen ruimte voor zelfonderzoek en bezinning voor iedereen; onafhankelijk van leeftijd of ervaring. De lessen vormen steeds weer een innerlijke reis vol momenten van bezinning en inzicht. 

Je bent van harte uitgenodigd om (weer) deel te nemen aan de yogalessen. Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen? Bel of mail dan gerust met mij. Wil je uiterlijk vrijdag 30 januari laten weten in hoeverre je geïnteresseerd bent in deelname? De deelname bedraagt € 10,-- per keer of € 85,-- per 10 lessen. Wil je gewoon een paar keer meedoen, dan is dat dus ook mogelijk. Graag ontvang ik ook dan je aanmelding.

Warme yogagroet!

Natascha Janssen                                                                            

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign