Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Agenda

← Overzicht Workshops & Cursussen

The Magdalene Heart Path; Weekend Workshop geleid door Mercedes Kirkel

Datum: 10 februari 2017

Begin juli komt Mercedes Kirkel naar Nederland om The Magdalene Heart Path workshop te geven. Dit is een bijzonder en uniek spiritueel pad waarin je leert om vrij te worden van oordelen en het veroordelen van jezelf en anderen, hoe te verbinden met je ware gevoelens en hoe deze gevoelens je kunnen leiden naar je hart en naar je eigen goddelijkheid.

In deze tweedaagse workshop leer je de beoefening, die door Maria Magdalena aan Mercedes Kirkel is gegeven, voor het transformeren naar het harts-bewustzijn. Inclusief het transformeren van beschuldigen en oordelen; het openen naar je eigen goddelijkheid; het worden van een mede-schepper; en het aangaan van relaties, gebaseerd op het harts-bewustzijn.

Iedereen die zich registreert voor het workshop weekend is welkom om (kosteloos) ook op vrijdag avond 7 juli aanwezig te zijn voor de channeling sessie van Yeshua & Maria Magdalena.

Lunch kan zelf meegebracht worden of voor een kleine bijdrage is er een gezonde, voornamelijk biologische lunch (7,50). Koffie, thee en een snack zijn inbegrepen. De workshop eindigt beide dagen om 18:00! Daarna kun je overnachten bij een B&B in de buurt of thuis.

Aanmelden: 31(0)626797411 of stuur een email naar mariamagencyeurope@gmail.com

Meer info: www.mariamagency.com

 

Vervolgdata: 9 juli
Tijd: zaterdag & zondag 10:00 - 18:00 uur (inloop om 9.30 uur)
Prijs: Prijs: € 335,-
Locatie: Mens & Intuïtie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign