Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Agenda

← Overzicht Workshops & Cursussen

Oefengroep Mindfulness, door Henriette Dierckxsens

Datum: 03 februari 2017

Bij mindfulness training ontwikkel je de vaardigheid om stress te herkennen en daar op een nieuwe manier op te reageren. Ook leer je omgaan met oude patronen, die je in de weg kunnen zitten. Daardoor vergroot je je concentratie, ontspanning en wordt je geest rustiger. Je bent je bewuster van waar je mee bezig bent en kunt beter grenzen stellen.

Omdat ik de opleiding tot mindfulness trainer volg, wil ik graag een aantal oefeningen in de praktijk brengen. Dus wil je eens kennismaken met mindfulness of juist je kennis opfrissen, dan nodig ik je uit om deel te nemen. Dit is dus niet de 8-weekse training, maar fragmenten daaruit. Het effect van een sessie zal kleiner zijn dan de 8-weekse, maar hopelijk wel inzicht geven.

Je kunt één, meerdere of alle keren aan een oefensessie deelnemen. Ik heb in totaal 6 sessies gepland. Per sessie is plaats voor maximaal 8 personen. De prijs is enkel bedoeld om deel van de kosten te kunnen dekken.

Graag van tevoren aanmelden. Heb je interesse of een vraag, bel of mail:

Henriette Dierckxsens: 06-12099758 / henriette.dierckxsens@gmail.com / www.eendagstilte.nl

Vervolgdata: zaterdagochtend 4 februari, vrijdagavond 10 februari; zaterdagochtend 11 februari; vrijdagavond 17 februari en zaterdagochtend 18 februari
Tijd: 19.30 - 21.30 uur; ochtenden zijn van 10.00 tot 12.00 uur
Prijs: €3,- per keer
Locatie: Mens & Intuitie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign