Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Agenda

← Overzicht Workshops & Cursussen

Loslaten, door Els de Ranitz

Datum: 30 november 2011

Op deze dag staat het thema loslaten centraal, loslaten is eigenlijk heel gemakkelijk, we doen het dagelijks, moeiteloos en heel vaak zonder dat we het ons bewust zijn en soms lijkt het alsof we niet los kunnen laten en willen we wel maar lukt het simpelweg niet.

Het goede nieuws is dat je loslaten kunt leren, nog beter nieuws is dat het eigenlijk heel simpel is. Veel interessanter is waarom we niet loslaten en wat daar dan vervolgens weer achter ligt.

Vandaag leer je door een aantal simpele vragen die je zowel aan jezelf als aan je cliënt kunt stellen, hoe je het loslaten kunt ondersteunen en hoe je naar de diepere laag kunt komen.

We gaan het loslaten ook meermaals praktiseren, dus neem vooral iets mee wat je moeilijk los kunt laten. 


De bijscholingsdagen zijn in eerste instantie bedoeld voor onze (oud) cursisten en andere leden van de BHET om te voldoen aan de bijscholingscriteria, maar natuurlijk kun je ook gewoon meedoen als het onderwerp je interesseert en je graag een dag een workshop wilt volgen.

Natuurlijk mag je van deze dagen verwachten dat je met hernieuwde inspiratie en inzichten thuiskomt waardoor niet alleen jij maar ook je cliënt er “beter” van wordt. 

 

Prijs: € 75,-
Plaats: Mens & Intuïtie, Amersfoort

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign