Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Agenda

← Overzicht Workshops & Cursussen

Concert: Hang Lounge, door Simon Wood en Spyros Pan

Datum: 12 februari 2009

Simon Wood en Spyros Pan, twee internationaal bekende Handpan spelers, zijn voor korte tijd in Nederland. Spyros en Simon spelen beiden op hun eigen individuele manier op deze prachtig instrumenten en u wordt verzekerd van een fantastische avond Handpan klanken. Naast Spyros en Simon zijn er twee gastspelers ter ondersteuning.

Wat is een Handpan?

De eerste Handpan heette de "Hang" (vaak ook bekend als Hang Drum) en werd gepresenteerd aan de wereld in 2000. 13 jaar later zijn er 3 makers bij gekomen waaronder de "Halo". Ondanks dat er nu meerdere makers zijn blijft het een relatief zeldzaam instrument. Het geluid van een Handpan is moeilijk te omschrijven, men zegt vaak dat het iets van de klank van een harp heeft. Een ding is zeker, het geluid is betoverend ! Lees meer voor informatie over Simon en Spyros en linkjes naar voorbeelden van deze prachtige muziek. 

De avond begint om 21:00 (je ben welkom vanaf 20:30) 

Er is een beperkt aantal zitplaatsen! De rest is staand maar de duur van een nummer is ongeveer 20 minuten waarna  telkens een korte pauze, dus dat valt te doen !

Reserveren per mail  klankconcerten AT ziggo DOT nl

Prijs: €10, betalen aan de deur
Locatie: Mens & Intuu00eftie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign