Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Agenda

← Overzicht Workshops & Cursussen

Midwinterworkshop ‘Isis en de geboorte van het licht’, door Petra Stam en Els Lijesen

Datum: 21 december 2016

Op 21 december is het de kortste dag van het jaar: Midwinter. Daarna keert de zon weer terug en worden de dagen langer. Isis, de moedergodin van de Ziel gaf geboorte aan Horus, de Egyptische god die het Hoger Zelf symboliseert. Door zijn geboorte werd zijn vader Osiris wedergeboren. Horus wordt vaak afgebeeld als een valkgod met de zon op zijn hoofd; hij staat voor de herrijzenis van het zonnebewustzijn.

In deze workshop kijken we naar de hemelse invloeden, de mythe van Isis en Osiris en versterken we ons eigen zonnebewustzijn. We werken met de Zwarte Zon, een spiritueel punt in de astrologie dat aangeeft welke eigenschap jou moeiteloos afgaat en waar een grote kracht beschikbaar voor je is. Dit punt toont waar jouw ongeconditioneerde mogelijkheden liggen en welk gereedschap je kunt gebruiken om die vorm te geven. We doen een oefening voor de thymusklier, waarop zich energetisch het hogere hartchakra bevindt, de poort naar je hoger bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde. Ook doen we een aantal geleide meditaties met de godin Isis, die ons door het duister naar het licht leidt.

Aanmelden op: www.isismysterieschool.nl/contact.html

Stuur mee met je opgave: geboortedatum, -plaats en –tijd : je krijgt een Zwarte Zon reading op papier tijdens de workshop!

Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Prijs: €30,00
Locatie: Mens & Intuïtie
Straat: Stovestraat 25
Plaats: Amersfoort

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign