Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Open dagen » Mens & Intuïtie in het kort

Welkom bij Mens & Intuïtie!                                     

Intuïtie….      

Een woord wat we dagelijks gebruiken, maar wat is dat nu eigenlijk? Ben jij je er bewust van hoe dat bij jou werkt? En kun je gebruik van maken op een positieve manier, of zit het eerder in de weg bij jou?

Intuïtie is iets wat we allemaal hebben en kennen, en waar we ons dooroefening meer en meer bewust van worden. We kunnen het dan inzetten op manieren waarop het “normale brein” geen toegang heeft. 

Mens & Intuïtie reikt handvatten aan voor een transformatieproces in bewustwording. Hiermee ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen hoe jij je voelt, waar je ook bent, en wat je omstandigheden ook zijn. Je waarneming komt in "het hier en nu" te staan, en niet meer vanuit eerdere ervaringen of wat je geleerd hebt. 

Via verschillende werkvormen leer je hoe je meer in jezelf thuis kunt komen, waardoor je beter in staat bent om je eigen gevoelens te herkennen en erkennen. Door deze ontdekking van je gevoelens ben je ook in staat om oude  overtuigingen, patronen en zienswijzen die jou blokkeren los te laten. Tijdens de lessen maken we veel gebruik van geleide meditaties.

 

In 1985 opgericht door Linda Keen is Mens & Intuïtie het toonaangevend instituut voor Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading en Lightworker. Het lesprogramma is door Linda samen met Aart de Waard ontwikkeld op basis van haar bestseller "Intuïtieve Ontwikkeling", dat inmiddels al voor de 13e keer herdrukt wordt.

lees meer... (algemene informatie), of klik hier voor uitgebreide informatie over de inhoud van de lesjaren.

Kom op onze open dag nader kennis maken!

 

                                                                                 

 

 

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign