Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Les programma » Lightworker

 

Trimester 1: Goed en Kwaad


In het eerste trimester gaan we als Lightworkers de gelegde basis voor neutraliteit verbreden en verdiepen. We zullen in onze houding gaan evolueren van een HALLO naar een WELKOM. Christus en Boeddha zijn daarbij onze leermeesters om tot een volkomen bevrijding te komen. Het onderscheid maken tussen oordelen en veroordelen op alle chakraniveau's staat daarbij centraal.

Trimester 2: Totale Overgave


Naast het continueren met Leadingtechnieken gaan we in het tweede trimester onze persoonlijke relatie met het Licht optimaliseren om tot totale overgave te komen. Thema's hierbij zijn: reframing van ego-impulsen, het principe van de kortste weg, op celnivo onze DNA structuur openen, transformeren van collectieve angsten, ontdekken welke scheppingsmythe we onbewust naleven, en de verschillende fases in overgave. In dit blok gaan we ook onderzoeken hoe we de vruchten van het stervensproces voortijdig kunnen plukken om onze ontwikkeling als Lightworker te bespoedigen.

Trimester 3: Leiderschap


Het laatste trimester integreert de wereldse en persoonlijke benaderingen. Via healing, reading, en leadingtechnieken gaan we werken met groepen en organisaties. Ook leren we meditaties en gebeden ontwikkelen en presenteren. Het kleur bekennen en presenteren van jezelf in het openbaar is een belangrijk onderdeel van het Lightworkersjaar. Tevens gaan we onze leiderschapskwaliteiten neerzetten in onze huidige maatschappelijke positie en ons uitstralingseffect in eigendom nemen. Belangrijkheid; verantwoordelijkheid; en macht krijgen voor jou als Lightworker een geheel nieuwe betekenis. De donkere kant van leiderschap zal ook aan de orde komen. We zullen praktisch leren werken met het principe van co-creatie en een zuster/broederschap opzetten om de geboorte van een nieuwe wereld te helpen realiseren.

Klik voor actuele data en inschrijfformulier.

 
Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign