Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Workshops & Inloop » Plaatjes en Opstelling

 

Hoe weet je of er dergelijke deeltjes in je verborgen zitten? Wanneer iets om je heen een heftige reactie in je opwekt, is er iets van dezelfde soort dat in je mee is gaan trillen. Iets dat niet in je aanwezig is, kan niet gaan resoneren. Of kijk naar de mensen om je heen; als je veel boze of verdrietige of afhankelijke (enz) mensen om je heen hebt, is het de vraag of ze dat werkelijk zijn, of dat jij dat op hen projecteert. En ook al zijn ze werkelijk zo, hoe komt het dat jij dat aantrekt? De natuurkunde leert ons dat gelijke energieën elkaar aantrekken.

Emotionele aandacht, het vermogen om je bewust te blijven van en contact te zoeken met onwelkome emoties is essentieel voor emotionele alchemie, het proces waarbij het lood van je ergste gevoelens wordt omgezet in het goud van spirituele kracht en wijsheid.

Door middel van een opstelling kan je in contact komen met die diepere laag en het schaduwaspect alsnog onder ogen zien. Om in die diepere laag te komen hebben we verscheidene ingangen. Misschien heb je al een concrete vraag over iets waar je steeds tegenaan loopt, misschien heeft je docent al eens een aanwijzing gegeven, we kunnen van het kernkwadrant uitgaan of van een tekening.

De opstellingen worden in een 1-daagse workshop aangeboden.

Het kan fijn zijn om eerst alleen als representant kennis te maken met de opstellingen. Ook dit heeft altijd een meerwaarde voor je, je resoneert mee op wat zich in een opstelling aandient, ook als je representant bent of ‘toeschouwer’. In de workshop worden ook oefeningen gedaan met alle aanwezigen.

Met het docententeam van Mens & Intuïtie hebben we een 2-daagse pilot gedaan en we zijn enthousiast over wat het bijdraagt aan de opleiding. Hoe meer heel je zelf wordt, des te meer kun je anderen helen.

 

 Liesbeth Overdijk

Powered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign