Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Workshops & Inloop » Lightworkerbijeenkomst zaterdagochtend

De lightworkerbijeenkomsten zijn bedoeld voor afgestudeerde lightworkers en lightworkers in opleiding. Aan de hand van een actueel thema onderzoeken we een keer per maand op zaterdagochtend hoe we vorm kunnen geven aan onze rol als lightworker. 

Als lightworker heb je tijdens de opleiding kennisgemaakt met je onbegrensde goddelijke kracht en verbinding vanuit je hart.  Je hebt het verschil geleerd tussen oordelen en veroordelen, en hebt het bijbehorende transformatieproces volledig eigen gemaakt. Hoe ga je daar mee om na de opleiding? Kom je nog in een inspirerende omgeving waar je mensen ontmoet die ook zo in het leven staan? Blijf je je technieken oefenen en toepassen? 

Laat je inspireren door je mede-lightworkers en onderzoek de mogelijkheden om het lightworkerschap voor jezelf verder te ontwikkelen en de manier waarop je die praktisch vorm kunt geven in je dagelijks leven. Juist nu, in deze maatschappij, in deze tijd. 

Nota bene:

Je kunt uiterlijk tot donderdagmiddag voorafgaand aan de bijeenkomst aanmelden, onder vermelding van naam en telefoonnummer. Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat de bijeenkomst door, en worden diegenen die aangemeld zijn persoonlijk op de hoogte gehouden van al dan niet doorgaan. 

Aanmelden, onder vermelding van naam en telefoonnummer, via het contactformulier

Deelname is gratis.

Van 10:00 tot 12:30 uur. Koffie en thee staan om 9:30 uur klaar.

Geplande bijeenkomsten 2013: 14 september

 

 

 

Powered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign