Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Les programma » Body Coaching

 

Ons lichaam regeert op datgene wat het meemaakt en dat kan stress veroorzaken. We voelen het in onze schouders of onze rug of ergens anders in ons lichaam. Zogenaamde oplossingen zijn vaak van korte duur. 

 

Het verband tussen spieren, meridianen en emoties werd in de 60er jaren ontwikkeld in Amerika. Een groep chiropractors waaronder George Goodheart en John F. Thie noemde deze methode Toegepaste Kinesiologie: een combinatie van fysiotherapie, chiropractie en acupunctuur. De ontdekking dat het lichaam informatie opslaat en dat dit middels het testen van spieren vertaald kan worden, heeft veel creatieve geesten geïnspireerd. 

 

De spiertesten en correctiemethodes die gebruikt worden binnen Body Coaching vinden hun oorsprong in de Toegepaste Kinesiologie en Touch for Health. Het is een samenvatting van een veel groter geheel. In de lijn van John F. Thie heeft Aria den Hartog Body Coaching ontwikkeld om het toegankelijk maken voor een groot publiek. 

Gezondheid is voor iedereen en we dagen je daarom uit om de verantwoording voor jouw lijf en leven zelf in de hand te nemen. Je hoeft geen therapeut te zijn om iets goeds voor jezelf of je familie en vrienden te doen. Daarnaast kan Body Coaching als een kapstok dienen voor vele therapeutische werkmethodes.

Body Coaching geeft inzicht in de samenhang tussen spieren, 14 meridianen, de gerelateerde organen, emoties en de klachten die daaraan gekoppeld zijn. 

 

In de cursus komen de volgende thema’s komen aan bod:

  • De relatie tussen energie, organen, spieren en klachten
  • Hoe vertaal je de (emotionele) boodschap van je lichaam
  • Waarom doe je wat je doet
  • De werking van stress en de invloed op je functioneren
  • Je drijfveer, je sterke kant en de manier waarop dit zich uit in je werk en je relaties

klik voor actuele data en inschrijfformulier.

 

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign