Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Nieuwsbrief

← Overzicht Nieuwsbrieven

Welkom bij de nieuwsbrief van augustus 2015!


De zomervakantie zit er weer bijna op, en op de administratie zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe trimester. 


Het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd. Ook Mens & Intuïtie heeft als gevolg van de economie even een dip gehad qua inschrijvingen in december van het afgelopen jaar. In maart is er echter weer een erg goede instroom geweest en zitten we op koers. De economie zit gelukkig weer in de lift, wat goed te merken is aan de aanmeldingen voor het komend trimester.


Klik hier voor de volledige nieuwsbrief op onze website (dat voorkomt dat je op en neer moet klikken tussen je email en je browser). 


Coach cyclus

Onze coachopleiding loopt erg goed. We zijn inmiddels zover dat we starten met het laatste (en afsluitende) niveau van lightworker-coach. Als die is afgerond kunnen we starten met de accreditatie-procedure bij de koepel van coach-opleidingen, de NOBCO. Als dit met goed gevolg is doorlopen dan heeft onze coachopleiding straks een europees keurmerk, en kunnen afgestudeerden zich laten registreren als erkend coach. 

Klik hier voor meer informatie over de coachopleiding en klik hier voor de startdata.


Beroepsvereniging

Zoals jullie wellicht weten heeft Mens & Intuïtie zich een aantal jaren geleden teruggetrokken als lid van de beroepsvereniging BHET. Reden hiervoor was de ingezette koers van de BHET als gevolg van de eisen van zorgverzekeraars. Inmiddels is er een nieuw bestuur en zijn de eisen van de zorgverzekeraars aangepast. De BHET heeft contact met ons opgenomen met de uitnodiging om weer aan te sluiten. De verwachting is dat we medio september weer aangesloten zullen zijn bij de BHET. In de volgende nieuwsbrief zal meer informatie volgen! 


Natascha heeft een interview gehouden met Nynke Pos, inmiddels afgestudeerd lightworker. Samen met haar man heeft ze een zorgboerderij opgezet. Ze vertelt over de wisselwerking met het lightworkerjaar.


Naar aanleiding van een interview in Happinezz kreeg ik een spontaan gedicht van Regina Kikkert, klik hier voor haar inspirerende gedicht.

Klik hier voor de 1e pagina van het interview in Happinezz, 2e pagina; 3e pagina; 4e pagina; en de 5e pagina. In het paarse kader op pagina 3 staat mijn bijdrage.


En tot slot: we hebben de komende tijd een prachtig gevulde en vooral gevarieerde agenda van kortlopende activiteiten. 


Graag tot ziens bij Mens en Intuitie! 


AntoinePowered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign