Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Nieuwsbrief

← Overzicht Nieuwsbrieven

Welkom bij de nieuwsbrief van januari 2015! 

 

Ja, het is alweer te lang dat de vorige nieuwsbrief uit is gekomen.... Teveel om bij te praten over het afgelopen jaar, maar wel een mooi moment om vooruit te kijken naar het aankomende jaar. Nieuwe initiatieven en nieuwe mensen bij Mens & Intuïtie. En in dit jaar bestaan we 30 jaar! 

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief op onze website (dat voorkomt dat je op en neer moet klikken tussen je email en je browser). 

We zijn inmiddels aardig op dreef met onze coachopleiding: al ver gevorderd met de readers, en onderweg om de eerste groep voor lightworkers te starten. Het volledig doorlopen van 3 modules van de opleiding tot coach geeft je de mogelijkheid om opgenomen te worden in ons register.  De doelstelling is ook om onze coachopleiding geaccrediteerd te krijgen in een erkend register. Lees meer over de opleiding.... Een van de cursisten over haar ervaring: Mariska Kuus.

Inmiddels zijn er 3 nieuwe docenten begonnen. Dit is de eerste nieuwsbrief waarin we ze aan je voorstellen: Marian BernardsMarianca van Hoof en Bob Peerlings.   Respectievelijk staand Marian 2e van links en Marianca 4e van links en zittend Bob 3e van links. 

Naast ons reguliere programma bieden we ook een programma op maat aan voor bedrijven en instellingen. Meditatie op de werkvloer krijgt steeds meer voet aan de grond. 

Op verzoek van een groep afgestudeerde lightworkers is een reeks van workshops ontwikkeld met thema's door hen aangedragen. Je kunt inschrijven per onderwerp. Kijk in onze agenda voor de maandelijkse update. 

En verder in deze nieuwsbrief: wekelijkse yoga door Natascha Janssen, een filmbespreking van de film "Power of the Heart" door Ellie van Soest, en inspirerende gedichten aangeleverd door Joke Elzinga. 

Bekijk hier onze agenda voor onze eigen opleidingen (bijvoorbeeld in de maak: chakra workshops door Els de Ranitz), en de activiteiten van derden.

Onze komende open dagen zijn op 28 februari in Eindhoven, en op 7 maart in Amerfsoort. De actuele startdata van de opleidingen tref je hier aan. 

Volg ons op Facebook!

Mens & Intuïtie wenst je veel plezier en inspiratie in 2015!

Powered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign