Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Team » Natascha Janssen

 

Achtergrond


Vóór M&I studeerde ik in 1995 af als Communicatiekundige (Taalbeheersing) aan de Universiteit Utrecht. Een studie die ik volgde vanuit mijn fascinatie voor taal als middel om je van mens tot mens met elkaar te verbinden. Verbinden en de eenheid ervaren van alles wat er is is een drijfveer in mijn leven. In mijn werk als trainer/coach, docent en tekstschrijver nodig ik je uit om verbinding met jezelf te vinden en vast te houden.

In 2001 startte ik met de opleiding bij M&I zoekend naar meer balans in mijn leven en meer verbinding met mijn hooggevoelige zelf. Ik had ‘alles’: lieve partner, baby, familie en vrienden; fantastische baan met leuke collega’s, uitdagende opdrachten, ‘auto van de zaak’; fijn huis...en toch...Tegenwoordig staat zo’n zoektocht bekend als de ‘dertigersdip’. Bij mijn twintigersdip vond ik vooral veel informatie in gesprekken met vrienden en familie, Tarotkaarten, boeken, lezingen van spirituele kringen en in kerkvieringen; alleen lukte het maar mondjesmaat om het een en ander te integreren en te vertrouwen op mijn ingevingen, mijn intuïtie. Mede dankzij M&I vond ik de balans én verbinding in mijzelf, zoek ik geen antwoord meer op de vraag waarom ik als driejarige steeds weer het Weesgegroet Maria opzei, en ben ik nu een ‘vrolijke’ veertiger met ‘alles wat er is’ (inclusief lieve partner, twee tienerdochters, familie en vrienden, fantastisch werk, fijn huis....en ‘een eigen fiets’:))

 

Huidige werkzaamheden


Mijn hart ligt bij de begeleiding van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Sinds 2009 ben ik docent bij M&I in de opleidingen Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading en Leading. Daarnaast werk ik sinds 2003 als zelfstandig professional binnen mijn eigen praktijk: Communiceer vanuit je hart, coaching & consult, training & tekst. www.communiceervanuitjehart.nl Naast coaching verzorg ik ook trainingen, meditaties, en schrijfopdrachten (conceptontwikkeling en redactie) voor diverse opdrachtgevers op allerlei gebied; particulieren, banken, gemeenten, verzekeraars, scholen, zorg- en welzijnsinstellingen, ingenieursbureaus en organisaties in de recreatieve sector. Regelmatig werk ik daarbij samen met collega’s. Ook ben ik als vrijwilliger betrokken bij projecten op school, in de kerk en in Hoogland.

 

Werkervaring


Ik heb een brede ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling, zowel op individueel vlak, als binnen organisaties en scholen voor voortgezet en hoger beroepsonderwijs. Het professionele vak van trainer/coach leerde ik van Ron Plattel, oprichter en voormalig eigenaar van Plattel en Partners, bij wie ik in 1997 in dienst kwam en met wie ik nog steeds samenwerk. Het meeste leer ik van alle cursisten, leerlingen, studenten, cliënten en de mensen om mij heen die ik steeds weer ontmoet. Dank aan iedereen daarvoor!

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign