Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Team » Marian Bernards

Achtergrond


Na de opleiding Mens & Intuïtie gevolgd te hebben, ben ik sinds 2013 docent geworden... en ik geniet er erg van. Het is fijn om dienstbaar te zijn aan ‘het grote geheel’ en in de lessen anderen daarbij te begeleiden. Hiermee bezig zijn, beïnvloedt mijn hele leven. Het is geweldig om handvatten te hebben om mijn geest en lichaam weer op orde te krijgen. Rust en de focus te hervinden of te behouden en vrijheid te ervaren om keuzes te maken in het leven.

Huidige werkzaamheden


Ik heb twee soorten werk waar ik voldoening uit haal; ten eerst werk ik binnen de gezondheidszorg als psycho-sociaal en seksuologisch hulpverlener. Mijn doelgroep is mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische stoornis en hun begeleiders/hulpverleners. Ik doe dat vanuit het buro wat ik samen met mijn partner heb opgericht: Buro Bernards & Jongerius. Daarnaast heb ik mijn praktijk voor healing & reading: Praktijk Marian Bernards.

Meer en meer merk ik dat beide disciplines elkaar positief kunnen beïnvloeden. Dat is mooi om te zien. Niet in de laatste plaats doordat ik het afgelopen jaar een opleiding gevolgd heb om EMDR in te zetten voor mensen met traumatische ervaringen. Wat ik ook boeiend vindt aan het werken binnen M & I is het werken binnen een team. Ik houd van samenwerken, samen te ontwikkelen, creatief te zijn en tot passende antwoorden te komen. Dit werk zou ik niet kunnen doen als ik niet het geloof en vertrouwen heb in de persoonlijke moed van mensen om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Daar lever ik graag een bijdrage aan!

Werkervaring


Ik werk ruim 15 jaar vanuit mijn zelfstandig gevestigd buro als maatschappelijk werker en seksuologisch hulpverlener. Ik heb daarnaast de 4 jarige opleiding voor toegepaste integrale psychologie (ITIP) gevolgd en verschillende opleidingen en workshops met betrekking tot het werken met energie.

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign