Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Team » Joke Elzinga

 

Achtergrond


Mijn hele leven staat het leven en werken met mensen centraal, jong en oud en van vele nationaliteiten
Een centrale vraag is hierbij altijd geweest wat beweegt ons als mensen  op deze aarde. Bovendien heb ik veelal ervaren dat er voortdurend zaken gebeuren die zich niet laten beredeneren.
Ik ging ervaren dat er meer informatie en mogelijkheden zijn, op een ander niveau die schijnbaar het alledaagse leven te boven gaan.
Dit heeft mij mede geïnspireerd om me meer te verdiepen in intuïtie, spiritualiteit, energie en zingeving van het leven.

Mijn eerdere opleidingen zijn in eerste instantie gericht geweest op het pedagogisch werken met kinderen , jongeren en hun ouders en/of opvoeders.
Toen ik een doorgroei maakte in allerlei managementfuncties heb ik  in Amsterdam de studie voor Supervisie en Coach  voltooid alsmede deskundigheidsbevorderende managementcursussen gevolgd.

Huidige werkzaamheden


Het was  het boek Intuïtieve Ontwikkeling van Linda Keen in mijn boekenkast welke mij steeds weer opviel. Dit hielp mij andere keuzes te doen in mijn leven en te besluiten om te beginnen met de opleiding Intuïtieve ontwikkeling bij Mens en Intuïtie in Amersfoort, evenals de lesjaren van Healer, Reader en Lightworker. In 2010 heb ik hier ook de  Medische Basiscursus afgesloten.

Sinds 2010 ben ik ook als docent begonnen bij Mens en Intuïtie in Amersfoort.
Voor mij is spiritualiteit: het creëren van een diepere werkelijkheid welke hemel en aarde verbindt met mijn eigen “Zijn” als centraal punt in het leven.
Dit betekent voor mij: bewust leven, met beide benen op de grond, en met een “open hart” verbindingen aangaan met alles om mij heen.  

Werkervaring


Ik ben 32 jaar werkzaam geweest in de  Zorg en Welzijn en dan met name in de Jeugdhulpverlening. Mijn werkzame leven ben ik begonnen als pedagogisch medewerker en gezinscoach direct met kinderen, jongeren en hun ouders. Hierna als individueel- en teamcoach van uitvoerende medewerkers.
De laatste jaren was ik werkzaam als manager van methodische werk- en interne bedrijfsprocessen.
 

 

Powered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign