Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Team » Ivar Tilleman

 

Achtergrond


In 2009 heb ik het Lightworkersjaar bij Mens en Intuïtie afgerond. Een paar maanden daarvoor was ik begonnen met de docenten opleiding.
Al een jaar had ik het gevoel bij Mens en Intuïtie nog lang niet klaar te zijn. Er is en blijft Zo Veel te leren en  door op deze manier in een groep te werken krijg je zo veel spiegels, zo veel cadeautjes.

 
Huidige werkzaamheden


Het leven voelt boordevol mogelijkheden en ik vind er veel leuk. Dus zo lang ik me kan heugen ben ik met van alles bezig.
Naast het docentschap bij M&I geef ik bij de organisatie Diepgang - die zeilen met spirituele groei combineert-, elk jaar enkele workshops en cursussen.


Verder ben ik deel van de wedstrijdbemanning van de oude zeilklipper de Willem Jacob.
Bij Huur een Eend (niet met vleugels maar die met wielen) te Amersfoort werk ik ook. Daar geef ik uitleg aan mensen die een dag of weekeind gaan toeren. Sinds 2 jaar doe ik ook het onderhoud van de autootjes. Tot slot verhuur ik kamers aan studenten en jong werkende mensen in Amersfoort.
 

Werkervaring


Vanaf mijn 20ste heb ik voor mezelf gewerkt, en ondermeer 6 jaar een eigen handelsbedrijf in recycling gehad. Voor mij lag de focus op het samen doen en samen zijn. Met een team van mensen, met elk een eigen achtergrond en kunnen, was het fantastisch om een gevoel van samenhorigheid te creëren.

Maar ook toen al het gevoel dat ik niet met dat bezig was waar mijn hart echt lag, en dat is energetisch werk.

 

Powered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign