Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Team » Ellie van Soest van den Donk

 

Achtergrond


In 1989 voltooide ik de de toenmalige opleiding bij Mens en Intuïtie, in een van de allereerste groepen van haar bestaan en werd ik gelijk uitgenodigd om als docent er werkzaam te zijn.

Nog steeds ervaar ik het leraarschap als een fantastische manier om zelf te leren en te ontdekken waar het in mijn leven écht om gaat.

Van 1993 tot 1997 was ik lid van de toenmalige Dagelijkse Leiding van Mens en Intuïtie.

 

Huidige werkzaamheden


Ik begeleid groepen bij Mens en Intuïtie in Intuïtieve Ontwikkeling, Healing en Reading en Leading alsmede de Medische Basiskennis.

Daarnaast begeleid ik regelmatig groepen waarin we ons laten inspireren door ”Een Cursus In Wonderen“. Ook ben ik werkzaam als coach in een eigen praktijk waar mensen komen met levensvragen op elk nivo, waarin we op zoek gaan hoe een zinvolle weg te gaan. Ik maak hierbij gebruik van de vele werkvormen, die ik me via opleiding en cursussen in de loop der jaren eigen heb gemaakt, afhankelijk van de situatie op dat moment.

 

Werkervaring


Als verpleegkundige was ik begin jaren ‘70 werkzaam als Hoofd van een In-Service Opleiding tot Ziekenverzorgende in Rotterdam, alwaar ik, nadat ik trouwde (inmiddels al 40 jaar) en moeder werd, tot begin jaren’90 part time werkte als docent Sociale Vaardigheden.

Na het mede-oprichten van een peuterspeelzaal en het mede oprichten van de Vereniging “Kind en Ziekenhuis” werkte ik ook als Opvoedingsvoorlichter bij de Provincie Zuid Holland en begeleidde vele groepen ouders bij de opvoeding van hun jonge kinderen, geinspireerd door meerdere methoden waaronder die van Thomas Gordon.

Later begeleidde ik ook groepen voor pubers en gaf vele workshops over b.v. Vergeving, Communicatie, Intieme relaties, Ziekte en Heling, Blij en Gelukkig Zijn en Wie is God.

Ook werkte ik gedurende 10 jaren als bestuurslid van een Woon/Zorgcentrum voor Ouderen in Amersfoort.

 

 

Powered by ZZPcmsZZPstudio: hosting | webdesign