Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Contact » Bereikbaarheid en parkeren

Met de trein of bus in Amersfoort

Het Centraal Station ligt op circa 15 minuten loopafstand. Je kunt eventueel de bus nemen en uitstappen bij halte Varkensmarkt. Daarna is het nog 5 minuten lopen. 

 

Parkeren in Amersfoort

Het centrum van Amersfoort wordt omzoomd door de stadsring. Binnen de stadsring kun je betaald parkeren, en zijn er ook gehandicaptenparkeerplaatsen in de buurt van Mens & Intuitie. 

De dichtsbijzijnde parkeergarages zijn de Beestenmarkt, de Koestraat en de Flint, allen op circa 5 minuten loopafstand. 

Als je vrij wilt parkeren dan heb je de meeste mogelijkheden ten zuid-westen of noordoosten (Wijk de Kruiskamp) buiten de stadsring, en dat is ongeveer 10 minuten lopen. Let op voor de parkeerzones voor vergunninghouders: steeds meer straten vallen binnen de parkeerzone! Klik hier voor een kaartje van de omgeving. 

Meer informatie kun je (interactief) vinden op de website van parkeerservice.nl.

Carpoolen

Je kunt contact opnemen met het secretariaat om na te gaan of je met een medecursist (ook uit een andere groep) kunt carpoolen.

 

Met de trein of bus in Eindhoven

Het pand van Yogatrainer is vanaf station Beukenlaan bereikbaar in circa 5 minuten loopafstand. Plan je busrit op OV9292

 

Parkeren in Eindhoven

Het pand van Yogatrainer ligt in de wijk Strijp S. Klik hier voor meer informatie over parkeren, je komt dan op de website van Yogatrainer.nl terecht.

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign